Photos is another word

 
Фотогра́фія, фото, також світли́на та світло́пис  — сукупність різноманітних науково-технічних засобів і технологій, які мають на меті реєстрацію одиничних довготривалих зображень об'єктів за допомогою світла.
       Фотографією називають також результат фотографічного процесу — зображення, електронне або отримане на певному матеріалі, здебільшого на цупкому папері. Колекції фотографій називають фотоальбомами. Для відтворення електронного зображення потрібне устаткування на зразок комп'ютера з монітором або проектором.

Фотоапаратів і відеокамер часто вдається зловити те, що не вдається побачити людині неозброєним оком. Зокрема, мова йде про фотографії так званої паралельної реальності: НЛО, привидів і різних енергетичних субстанцій. Фотографії також можуть надавати таємниче вплив на життя людини. Вони можуть передбачати майбутнє, і існує багато прикладів, підтверджують це. Ні для кого не секрет, що будь-яке зображення, яке бачить людина, друкується на його сітківці. Таким чином, фотографія очного яблука людини може нести в собі інформацію того, що людина тільки що бачив.
Картинки по запросу фотографія

Коментарі